Städ- och flyttkunskaper som behövs

Tips till dig som ska städa efter barnkalaset

Har dina barn haft kalas men orkar inte städa upp allting då kan du kontakta flytt-stadteamet.com som kan hjälpa dig. Det blir oftast  väldigt stökigt efter att barnen har kalas och det kan vara skönt att få lit extra hjälp. Efter att barnen har lekt och ätit så hamnar det ofta massa på golvet och lite överallt. Så luta dig tillbaka och låt städpersonalen hjälpa dig med det. Men du behöver inte endast vara för dig som har haft kalas utan det kan även vara en extra hjälp i vardagen. Ifall du har de stressigt på jobbet kan det vara skönt att komma hem till ett städat hem och kunna komma hem och slappna av. 

Detta är ett väldigt bra tips till dig som behöver lite extra städhjälp efter både kalas men även i den vanliga vardagen. Så luta dig tillbaka och låt städhjälpen sköta resten!


När du beställer hjälp med fönsterputs

Fönsterputs, ett ord som väcker många blandade känslor. Visst är det väl härligt med strålande fönster som låter solens strålar komma in, men att putsa är inte alls lika trevligt. I princip alla som testat vet hur svårt det är att få fram ett snyggt resultat utan flammor och ränder trots att man ägnat timmar åt arbetet. Eftersom man inte putsar allt för många gånger under ett år kanske det kan vara läge att investera i professionell hjälp? På renkansla.se exempelvis vet de hur de putsar för glänsande resultat snabbt och prisvärt.

Hur mycket tjänsten kostar baseras på hur många fönster det är som ska tvättas, hur man bor, vad det är för typ av fönster och givetvis också hur lång tid det tar. Beskriv därför noga exakt vad du behöver hjälp med så kan du få en mer exakt offert i förväg.

Innan städfirman dyker upp är det bra om man plockar undan allt som står i fönstren för att effektivisera arbetet. De kommer också behöva veta om något fönster har någon skada eller är svårt att öppna med mera.


Assistans med flytten

Någonting som kan vara väldigt jobbigt och tidskrävande är att flytta.

Det finns mängder av saker som man måste hålla reda på när man just flyttar, inte minst att allting ska packas ner i små lådor för att sedan transporteras från den ena bostaden till den andra så är det viktigt att man har fipplat med allt de byråkratiska så som att ändra försäkringar, adressändra och andra saker så som internet eller elleverantör.

Igenom att komma i kontakt med en flyttfirma östermalm så kan man däremot få hjälp med bärandet och transporten av alla möbler och lådor, så att man själv kan fokusera lite mer på saker som inte en flyttfirma behöver hjälpa till med.

Fördelarna är otaligt många, för inte nog med att du får bärhjälp så kan man också få tillgång till en transportbil, vilket innebär att man slipper att frakta allting mellan hemmen i en liten och trång personbil.