Pålitlig mäklare i Uppsala

Ibland går det alldeles för lång tid mellan att jag går igenom hela min ekonomi grundligt, men nu har det äntligen blivit gjort! Vi har haft huslånet rätt länge och jag tror att det kan vara dags att försöka omförhandla det. Bostadsmarknaden i Uppsala- och Stockholmstrakten har rört på sig en del och vi har amorterat på rätt bra.

Mäklare i Uppsala

Vi har tittat på lite olika mäklare för att göra en värdering och har kommit fram till att Mäklare Kulling i Uppsala verkar väldigt bra. De har koll på läget på bostadsmarknaden och det känns viktigt att ha en riktigt duktig fastighetsmäklare för att få rätt bostadsvärdering så vi kan få bästa möjliga lånevillkor.

Bostadsvärdering & hutlösa priser

Det senaste året har jag pratat en hel del med grannar i området, framför allt de nyinflyttade, för att få koll på bostadsmarknaden igen. Vi har trivts så himla bra här, så vi har egentligen inte tänkt på hur bostadspriserna i Uppsala och Stockholm har utvecklats – vi tänker ju inte flytta! Men så pratade jag men Larssons nere på hörnet och de hade fått sitt hus värderat, trots att de inte heller tänker flytta, bara för att omförhandla sitt huslån och de hade fått ett mycket mer förmånligt avtal efter förhandlingar med en ny värdering!

Så himla skönt att äntligen ha börjat ta tag i detta. Huslånegrejen och värderingen har hängt som ett mörkt moln över mig, men nu känns det mycket lättare när bollen är i rullning. Nu får vi bara hålla alla tummar och tår för att mäklaren ska ge oss en riktigt positiv värdering! Jag har räknat lite på det hela själv och hoppas verkligen jag får mina glädjekalkyler bekräftade av mäklaren! Ska höra av mig till dem redan i början på nästa vecka!