Funktionell entrématta i nylon

Berendsen erbjuder ett vitt utbud av effektiva entrémattor för olika typer av lokaler, entré, intryck och funktion. Nylon Plus är Berendsens mest effektiva nylonmatta som på ett mycket stilrent vis kombinerar design, elegans och funktion på ett exemplariskt tillvägagångssätt.

Berendsens Nylon Plus-matta är tillverkad med fler fibrer, mer tätsittande fibrer, vilken ger en större uppsamlingsförmåga vad det gäller grus, sand, damm, fukt, slask, ja allt du kan tänka dig som annars dras in i dina verksamhetslokaler genom entréer och via undersidan på åtskilliga skor varje dag. De tätare nylonfibrerna gör nämligen att mattan helt enkelt kan ”hålla i” betydlig mer smuts innan dess att den behöver tvättas. Enkelt uttryckt: Nylon Plus är oerhört effektiv i sin uppgift.

Berendsens Nylon Plus-matta finns tillgänglig i flertalet olika storlekar för att du enkelt ska kunna hitta rätt matta till just dina lokaler. Materialet i Nylon Plus består förstås av just nylon men även undersidan av mattan består också den av specialanpassat och för ändamålet framtaget material nämligen så kallat nitrilgummi. Nitrilgummit ser till att mattan alltid ligger slät och på sin avsedda plats.

Så för en funktionell entrématta som tveklöst också skapar en trivsammare inomhusmiljö, samtidigt som den bidrar till att skydda golv och därmed besparar underhållskostnader, även minimerar städkostnader, och ser till att effektivt hålla ute väta, är Berendsens entrématta Nylon Plus ett utomordentligt val.

Lägg gärna till Berendsens mattserviceavtal så har du en helhetslösning för en mer välkomnande och trivsammare entré till din byggnad. Besök Berendsen.se för att läsa vidare om Berendsens ytterligare utbud av entrémattor samt andra fördelar med just serien Nylon Plus.