Presentreklam för soliga dagar

Utslagets presentreklam för en lyckad sommar

Självklart ska man tänka på att sommaren kommer och då ligger Utslaget bra med sitt utbud med allt från parasoll, luftmadrasser, bollar, grillar och så mycket mer.

I grillsortimentet finns det grillar för alla smak, som Grill BBQ med sina fällbara ben, hopfällbara Grill, lagom stor för att kunna ta med sig på picknick eller varför inte den läckra och exklusiva grillen Nido Barbecue tillverkad i carbon steel. Även den mer klassiska klotgrillen BBQ är närvarande med lock med handtag och justerbara ventiler som går att beställa i olika färger så som rött, orange, grönt eller gråt.

Alla dessa grillar går att komplettera med grill set av olika storlekar och innehåll, som t.ex. tredelat BBQ set i rostfritt stål, fint packade i presentkartong, den praktiska BBQ silikon, en kombination mellan rostfritt stål och silikon med tillbehör som pensel, grabber och vitlökspress eller helt enkelt BBQ boxen i aluminiumlåda med hela 12 delar.

Välkommen till Utslaget.se!