Tillverkare av gedigna trähus

Med namn som Varberghus, Derome eller A-hus i framkanten har Deromegruppen byggt upp ett rykte som fyller kundernas krav på kvalité, trygghet och miljömedvetande.

Att skapa, tillverka och sälja trähus innebär en omfattande process med kunskap, talang och stor erfarenhet inblandade och det är just det som gäller när man pratar om A-hus. Mer än 65 år har passerat sedan Karl Andersson har börjat denna resa och än idag står namnet Derome och A-hus rakt uppe med stolthet. Namn som Haverdal, Laröd, Skeppsvik eller Vinga är bara en bråkdel hus namn av hela sortimentet trähus A-hus tillverkar, där möjlighet till val är stor.

I ett brett sortiment av planlösningar, stil, materialval, fasader är A-hus produkter eftertraktade och med all rätt. Med ständiga åtgärder för förbättrade kvalité, långsiktiga planeringar beträffande miljöaspekter och noggrant letande efter nya material och resurser toppar A-hus listan av kundvänliga miljömedvetna företag.

Inte konstigt att företaget tilldelades en AAA rating vilket innebär en ekonomisk trygghet för både tillverkare och kund, där en stor del av vinsten återspeglas tillbaka i verksamheten och där en rigorös tillsyn över hela processen, från första stunden tills husbygget är färdigt tillämpas.

En ekonomisk trygghet, pålitlighet och kvalitetsgaranti är attribut som kunderna förväntar sig från hustillverkare och A-hus är just det sorts företag som strävar mot och garanterar.