Nyckelfärdiga hus med energisnålhet i fokus

Söker du bostad? Vill du köpa nyckelfärdiga hus, lägenheter, flervåningshus? Ja då har du kommit till det rätta stället. Hos oss kan du som kund påverka vilka material du vill ha och hur din planlösning du önskar att ha. Hos oss har du valmöjligheten att bestämma hur du vill ha det.
Vi på Derome Bygg och bostad bygger hus i trä och för framtiden vilket är både flexibelt, kostnadseffektivt och miljövänligare än att bygga i betong. Våra bostäder hittar du med fokus utmed Västkusten, i Malmö och i Stockholm/Mälardalen.
Kika in på vår sajt och hitta mer information om våra boende vi erbjuder dig. Hos oss hittar du energisnåla hus och för miljön. För varje träd som vi tar från skogen planterar vi 4 nya träd. De träd som vi sätter idag kan rent av bli dina barn barns hus och deras barn osv. Välkommen!